Стало відомо, чи окупанти прорвали фронт: що відбувається в Нью-Йорку

Росіяни кидають багато резервів і поступово просуваються вперед

Обстановка в Донецькій області і надалі складна. Як повідомив військовий Кирило Сазонов, поки що По Часовому Ярі практично немає змін. За його словами, там далі тривають постійні прориви невеликих ДРГ супротивника через канал у самому Часіку. Він додав, що техніка пройти не може, прориваються виключно штурмовики, їх зустрічають наші та мінусують за підтримки арти та мінометів. У свою чергу, каже військовий, противник одразу відпрацьовує по нашим позиціям та вогневим точками артою, мінометами та авіацією.

При цьому Сазонов стверджує, що просування противника до міста Торецьк ще вчора серйозно сповільнилося. За його словами, засідки ЗСУ у несподіваних місцях, швидкі рейди з ударами у фланги зробили свою справу. Тобто, наголосив військовий, противник зав'яз і відбивається. Легше Силам Оборони України не стало, але поки що просуватися противнику не вдається, додав він.

"У Нью-Йорку все набагато важче. Фронт не прорвано, але противник кидає багато резервів і поступово рухається вперед. З боями, з великими втратами, черепашою швидкістю, але рухається. У перспективі він виходить із півдня до населеного пункту Нелипівка. А з північного сходу там Південне та Залізне. Околиці Торецька практично. Де супротивник, якого не пускають у сам Торецьк, веде активні бої. Дуже неприємна ситуація, якщо вони виходять на Нелипівку з двох сторін, на карті добре видно всі ризики", - каже Сазонов.

Також, за його словами, дуже тяжко і на Покровському напрямку. Як каже Сазонов, саме його ворог позначив для себе як ключове та пріоритетне. За інформацією низки спеціальних каналів, у окупантів там є повільне просування, додав Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є думка, що операція ЗСУ в Курській області допоможе військовим на Донбасі.