Стали відомі шокуючі деталі здачі в полон сотні російських військових

Російські військові здалися в полон, маючи запас боєприпасів та харчів

Багато західних та вітчизняних ЗМІ сьогодні будуть розповідати про те, як понад сотня російських військових здалися в полон, повідомив політолог Євген Магда.

За його словами, спецпризначенці підрозділу СБУ "Альфа" захопили в полон 102 російських військових. Це, додає експерт, рекордна кількість окупантів, захоплених у полон одночасно за понад 900 днів широкомасштабного вторгнення.

Але це не вся новина, говорить Магда. За його словами, полонені здалися у добре укріпленому РОПі з запасом боєприпасів та харчів. Окрім того, додав він, капітулювали гвардійці та ахматівці.

"Міф про "незламний гарнізон" зруйновано", - підкреслив Магда.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українські військові в Курській області взяли в полон понад сотню російських солдатів. Рота ухвалила таке рішення після того, як військове керівництво залишило їх напризволяще, про це інформує прес-служба проекту "Хочу жити".

Зазначається, що понад сто залишених командирами росіян ухвалили рішення і здалися в полон учора, 14 серпня. У повідомленні проекту відзначається, що російських військових можна зрозуміти, адже важко вести бойові дії, коли тобою командують самодури та скарбниці, а фланги "прикривають" кадировські бандити, які кидають усіх і все, щоб самим не бути бранцями.

Також у проекті згадали ім'я російського генерала Лапіна, який у 2022 році відповідав за оборону Харківської області (коли відбулася стрімка деокупація регіону українськими військами – ред.), а нині відповідає за оборону Курська.

Окрім того, відомо, що кремлівський диктатор Путін просто шокований тим, що відбувається у Курській області.