Справжнє пекло: знищена ворожа техніка та особовий склад окупантів (ВІДЕО)

Штурмові дії противника вартували йому понад два десятки поранених та вбитих

Українські військові продовжують давати гідну відсіч окупантам. На Харківському фронті бійці знищили ворожу техніку та особовий склад окупантів. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію оперативно-тактичного угруповання "Харків".

“Знищена броньована техніка та особовий склад окупантів. Такий результат за останній тиждень бойової роботи на харківському фронті екіпажів FPV-дронів зведеного підрозділу 153-ї ОМБр”, - йдеться у повідомленні.

В угрупованні зазначили, що кілька днів поспіль бійці РУБпАК влаштовували ворогу справжнє пекло.

“Штурмові дії противника вартували йому понад два десятки поранених та вбитих. А ворожа спроба застосувати танки для підтримки російської піхоти завершилася тим, що оператори ударних дронів спалили броню військ РФ”, - повідомили в ОТУ “Харків”.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що ворожі війська не полишають спроб окупації нових територій України і мають певні успіхи. Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога на деяких напрямках.

Станом на 10 жовтня, за даними DeepState російська армія захопила чотири населені пункти. За інформацією українського військового паблика, йдеться про три населені пункти на Покровському напрямку – Червоному Яру, Миколаївці (північніший від Червоного Яру), Крутому Яру (на південь від Червоного Яру), – а також про М'ясожарівку (Куп'янський напрям). Детальніше про ситуацію на лінії бойового зіткнення читайте за посиланням.