Головна Новини Суспільство Війна з Росією Справжнє пекло на землі - по всьому Сєверодонецьку стійкий трупний запах: що відбувається в місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжнє пекло на землі - по всьому Сєверодонецьку стійкий трупний запах: що відбувається в місті

У Сєвєродонецьку дуже складна ситуація – росіяни просуваються до міста

30 травня 2022, 15:10 comments2525
Поділіться публікацією:

Дуже складна зараз ситуація у Сєвєродонецьку Луганської області. Російські війська, використовуючи тактику "випаленої землі" продовжують наступати. При цьому росіяни зазнають великих втрат, але солдати не забирають тіла своїх товаришів по службі, вони залишаються лежати в місті. Через високі температури по всьому місту зараз стоїть стійкий трупний запах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Справжнє пекло на землі - по всьому Сєверодонецьку стійкий трупний запах: що відбувається в місті

Сєвєродонецьк. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Луганщини зазначив, що російські війська без зупинки обстрілюють місто, зносять перед собою все, що бачать і вже після того, як снарядами та ракетами накрили все, тоді починає просуватися піхота. Щойно росіяни починають просуватися, ЗСУ їх ліквідують. Після цього росіяни знову розпочинають обстріл. Так відбувається доти, поки окупантам не вдається вирвати нову позицію та закріпитися на ній.

Сергій Гайдай додав, російські військові фактично ходять трупами своїх товаришів по службі. Ніхто їх не прибирає. А через те, що на Луганщину прийшла справжня спека, то по всьому Сєверодонецьку стоїть їдкий трупний запах.

Гайдай зазначив, що ситуація у самому Сєвєродонецьку невтішна, бо ворог уже перебуває у центральній частині міста та продовжує атакувати. Зв'язок із містом практично втрачено. Єдині, хто на зв'язку це гуманітарний штаб та лікарні, у яких є Starlink – супутникова система.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський на передовій: навіщо потрібен візит на Харківщину – про що нове звернення президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини