Спецоперація бійців ГУР в Запорізькій області: в повітря злетіла база ФСБ

Учасниками спецоперації знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму

Спецпризначенці ГУР українського Міністерства оборони здійснили вдалу спецоперацію на території тимчасово окупованої Кам’янки-Дніпровської у Василівському районі Запорізького регіону. В підсумку знищені та суттєво пошкоджені кілька важливих об’єктів, які загарбники пристосували для своїх потреб, зокрема, базувались тут.

Про це повідомляють представники пресслужби Головного управління розвідки.

Після вдалої роботи групи спецпризначенців ці приміщення охоплені вогнем, і загарбники не мають можливостей погасити палаючі будинки. При цьому, горить приміщення колишнього управління Державного казначейства.

"Знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому, склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали – знищено. Разом з цим розбито місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість вбитих та поранених – уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють в напрямку окупованого Криму", - розповідають про спецоперацію представники Головного управління розвідки.

Тут також повідомили, що російські військовослужбовці відтепер встановили комендантську годину в містечку з 7.00. Зокрема, над територією Кам'янки- Дніпровської кружляють військові гелікоптери. Спецпризначенці не лише спрацювали вдало, від їх проведення спецоперації мешканці містечка не постраждали.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Контрнаступ ЗСУ зробив свою справу – окупанти ставлять "референдум" на паузу.Все літо, призначені окупантами "владою" Херсонщини, колаборанти робили заяви про те, що підготовка до так званого "референдуму" про входження захоплених росіянами областей до складу РФ йде повним ходом.