Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки ще часу буде тривати наступ РФ: шокуючий прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ще часу буде тривати наступ РФ: шокуючий прогноз

У РФ достатньо ресурсів для продовження наступу

5 липня 2024, 23:56
Поділіться публікацією:

У Росії ресурсів та резервів для продовження наступальних операцій вистачить до кінця 2025 року, заявив генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун.

Скільки ще часу буде тривати наступ РФ: шокуючий прогноз

РФ продовжує наступ. Фото з відкритих джерел

"Більшість фахівців схиляються до того, що якщо ситуація залишатиметься на тому рівні на якому вона є зараз, то РФ може підтримувати темп наступальних операцій до кінця 2025 року. Однак їхній наступ може завершитися раніше, якщо Сили оборони зможуть провести контрнаступальні операції на лінії фронту. Але реальний термін, скільки росіяни зможуть тримати наступальний темп, — не довше, ніж до кінця 2025 року", — сказав Віктор Ягун.

Генерал відзначив, що про це, перш за все, говорять економісти, позаяк йдеться про ресурси Росії, які вона може витрачати на війну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівництво України хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Серед солдатів навряд чи знайдуться ті, хто співчуває Сирському, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. За словами військового, якщо Сирського відправлять у відставку, то "навряд чи хтось із солдатів йому поспівчуває", оскільки "його дуболомна стратегія дає йому абонемент в пекло вже за життя".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна не зможе перемоги у війні з Росією, а тому сторонам доведеться врегулювати конфлікт дипломатичними шляхами, вважає колишній глава Державного департаменту США Джон Керрі. В іншому випадку, на його думку, конфлікт буде заморожений або ж буде катастрофа, коли РФ доб'ється перемоги. Американський дипломат додав, що це єдині можливі варіанти закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини