Сирський заінтригував новим фото: що задумав головком

Про яку саме операцію йдеться, головком Сирський не уточнив

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський опублікував нову фотографію, яка викликала жваве обговорення в мережі. Знімок, яким він поділився у своєму Telegram-каналі, показує його перед інтерактивною картою, на якій розміщені плани бойових дій. Через специфічний кут зйомки визначити місцевість на карті важко.

Під фотографією було розміщено підпис: "Продовжуємо операцію". Це повідомлення з'явилося на тлі новин про бої в Курській області Росії, проте неясно, чи має воно безпосередній зв'язок із подіями на російській території. Як і раніше, українська сторона офіційно не підтверджує присутність своїх військ у прикордонному російському регіоні.

Фотографія швидко поширилася мережею, викликавши активну реакцію серед української аудиторії.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російські полонені з Курської області скаржаться на командування РФ. Українські військові перетнули російський кордон та почали активні бої у Курській області. Завдяки ефекту несподіванки українські сили змогли захопити десятки, а можливо і сотні російський військових у полон. На записаному відео полонений строковик скаржиться, що їх кинули на війні.

В мережу потрапило відео з російським полоненим, який був захоплений під час військової операції в Курській області. Росіянин розповів, що військове командування РФ кидає строковиків у бій з українськими військовими.

Полонений з РФ також звернувся до матері з закликом проявити активність, щоб ситуація набула розголосу. Переглянути відео з записом полоненого росіянина з Курської області можна нижче. Увага, на відео присутня нецензурна лексика.