Сирський розповів, де з'явилися колишні соратники Пригожина

Екс-вагнерівці штурмують ЗСУ під Куп'янськом, але безуспішно

У районі Куп'янська позиції українських захисників штурмують колишні найманці терористичної групи Вагнера – вони долучаються до штурмових бригад типу "Шторм". Як передає портал "Коментарі", про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

„На Куп’янському напрямку для штурмів українських позицій використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених "шторм", "шторм z", "шторм v". Фіксується присутність колишніх так званих "вагнерів", які теж долучаються до штурмів", – написав Сирський.

Генерал зазначив, що жодних успіхів на цьому напрямку у російських загарбників немає і не передбачається.

Бойові дії продовжуються недалеко від Іванівки та Сіньківки Харківської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російське вторгнення в Україну триває вже 21 місяць. За цей час змінилося багато що, як і багато хто. У тому числі формат "Рамштайн", в рамках якого ухвалюються консолідовані рішення щодо військової підтримки нашої країни з боку партнерів. Тепер орієнтація робиться на довгострокове стратегічне планування щодо посилення можливостей нашої держави. Все потужнішим стає і українське ППО, зокрема завдяки зусиллям Німеччини, яка на початку вторгнення боялася серйозно допомагати Україні. Незважаючи на лже-миротворчі заяви, Путін явно не змінив своїх планів, збираючись далі вести війну в Україні та розширювати військові конфлікти у всьому світі. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз на всіх фронтах, що може статися, а також поділилися думками, як ефективніше давати відсіч російській агресії.