Сирський обговорив із главою армії США план перемоги України: деталі

Особливу увагу було приділено реалізації військової складової плану перемоги президента України

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США Чарльзом Брауном. Вони обговорили ключові питання щодо підтримки України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Олександр Сирський сам повідомив у себе в Telegram.

Головком висловив подяку США за потужну військову та політичну допомогу, а також за спільні заходи, спрямовані на розвиток можливостей українських сил оборони.

Під час розмови було проаналізовано поточну ситуацію з безпекою в Україні та обговорено критичні потреби Збройних Сил у зброї, техніці та боєприпасах.

Особливу увагу було надано реалізації військової складової плану перемоги президента України, а також підготовці до 25-го засідання у форматі "Рамштайн". Генерал Чарльз Браун підтвердив повну підтримку США та готовність продовжувати практичну допомогу у боротьбі з російським агресором.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський заявив, що план перемоги над Росією має чотири основні пункти та один додатковий. За словами Зеленського, він зустрінеться із президентом США Джо Байденом та кандидатами у президенти, щоб поділитися планом перемоги України у війні проти Росії.

Володимир Зеленський в інтерв'ю CNN розповів про деякі подробиці плану перемоги України. За словами президента, він підготував пункти, які стануть основою цього плану.

Також видання "Коментарі" повідомляло – представник МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала критику президента України Володимира Зеленського щодо бразильсько-китайського "мирного плану" закінчення війни. Захарова повторила наративи Кремля про "залежність" України від країн Заходу.