Сирський назвав найважчий момент на війні (ВІДЕО)

Генерал Олександр Сирський пригадав момент на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів про найважчий момент під час повномасштабної війни в Україні. За його словами, це сталось на початку російської агресії, коли армія РФ захоплювала Київську область.

Генштаб ЗСУ опублікував відео на якому генерал Олександр Сирський розповів про найважчий момент початку повномасштабного вторгнення. За його словами, це була битва за село Мощун в Бучанському районі Київської області.

"Це момент, коли Мощун фактично був частково окупований уже підрозділами російських десантників-морпіхів, а на лівому березі Десни на той час стояли в готовності до переправи близько 200 одиниць ворожої техніки", – розповідає Сирський.

Далі українські військові побачили, як військова техніка росіян почала виїжджати в бік Гостомеля. За словами генерала "цей момент, напевно, був найважчий, який я пам'ятаю".

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що тоді керівництво розробляло план, як захистити Київ від вторгнення росіян. Сирський додає, що розуміння перемоги у тій битві прийшло пізніше, коли відбулась сутичка на Бориспільській трасі, та вдалось розбити колону шостого танкового полку РФ.

Переглянути відео з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та його зізнанням про найважчий момент на війні можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар'яна Безугла розкритикувала головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За її словами, український генерал "допомагає" Росії на війні.

Також "Коментарі" писали, що Сирський назвав напрямок, куди армія РФ перекинула 50 тисяч своїх солдатів.