Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сінгапур надасть Україні допомогу: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Сінгапур надасть Україні допомогу: про що йдеться

Сінгапур передасть Україні допомогу та транспорт для медиків і пожежників

11 червня 2022, 18:10 comments1003
Поділіться публікацією:

Країна-мегаполіс надасть нашій державі гуманітарну підтримку. Вже підготоввлено та затверджено пакет допомоги для України. В пакет входять засоби для саперів та медиків, спецтранспорт для гуманітарних цілей. Про це повідомляють на сайті Міністерства закордонних справ Сінгапуру.

Сінгапур надасть Україні допомогу: про що йдеться

Фото ілюстративне / Pixabay

"У відповідь на запит України уряд Сінгапуру надасть пакет гуманітарної допомоги, який включає дев’ять машин швидкої допомоги, дві пожежні машини, а також набір протипожежного захисного спорядження, рятувальне обладнання, міношукачі та медикаменти. Цей пакет допомоги було підготовлено Міністерством внутрішніх справ та Міністерством оборони для підтримки міжнародних зусиль, враховуючи зростаючу гуманітарну кризу та потреби України", — йдеться в повідомленні.

Раніше посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко повідомляла, що Червоний Хрест та уряд цієї держави нададуть для "Охмадиту" медичне обладання. Зокрема, два апарати УЗД та інтраопераційну систему нейромоніторингу для хірургії хребта на суму понад 300 000 доларів США.

Як писав портал "Коментарі", експерти розповіли, що може означати відмова росії визнавати незалежність Литви в політичному та юридичному аспектах. Чому агресор провокує західні країни та готує кейси щодо колишніх радянських республік.

Також ми писали, що у Фінляндії готують нові рішення щодо надання Україні допомоги у вигляді військової техніки, Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони Фінляндії. Крім того, держава готується до вступу в НАТО та посилює охорону свого кордону з росією, там плануєтся збудувати оборонні бар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини