Головна Новини Суспільство Війна з Росією Син екс-нардепа виявився зрадником: подробиці його затримання
commentss НОВИНИ Всі новини

Син екс-нардепа виявився зрадником: подробиці його затримання

Агітатор розповсюджував через власний акаунт в Instagram "сторіс" і особисті повідомлення, в яких виправдовував агресію РФ

26 травня 2022, 18:03 comments1555
Поділіться публікацією:

В столиці представники контррозвідки українського безпекового відомства  відслідкували і викрили близького родича колишнього представника українського парламенту. Він займався антидержавною діяльністю і активно допомагав російським окупантам.  Про це інформують в пресцентрі  СБУ.

Син екс-нардепа виявився зрадником: подробиці його затримання

СБУ викрила сина колишнього нардепа на підтримці окупантів(фото з відкритих джерел)

 Як стверджують представники українських ЗМІ, це син екс-нардепа від БЮТ Дмитра Ветвицького, який був нардепом в 2007-2012 роках.

"Проживаючи поблизу урядових установ у центрі столиці, агітатор розповсюджував через власний акаунт в Instagram "сторіс" і особисті повідомлення, в яких виправдовував агресію РФ проти нашої держави", — інформують  представники безпекового відомства.

 Також  цей перевертень  агітував співвітчизників  не опиратись рашистам, здаватись і співпрацювати з російськими військовими.

Зрадник знав, що рано чи пізно доведеться відповідати за свою антиукраїнську діяльність, тому вже планував втечу за кордон, де мав намір  переховатись. Але  представники контррозвідки  наперед прорахували його плани і зробили все від них залежне, щоб оперативно затримати цього антиукраїнського пропагандиста. Тепер він відповідатиме за свої антидержавні, зрадницькі вчинки.

 Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Кадиров погрожує Польщі та вимагає вибачень за російського послаГолова Чечні Рамзан Кадиров, погрожуючи Польщі, вимагає вибачення за російського посла Сергія Андрєєва, якого облили червоню фарбою у Варшаві, 9 травня. Кремлівський ставленик заявив, що Польща може стати наступною країною, на чию територію нападуть окупанти рф. Про це він заявив під час свого чергового звернення в соцмережі.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

27 травня 2022, 00:27

КЕРІВНИКИ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ мають НЕГАЙНО звернути увагу у західних областях УКРАЇНИ на цих наїхавших ПОВНОСПРАВНИХ елементів віком від 18 до 50 років котрі називають себе "бєженци" а по суті це колоборанти котрі затаїлися на ЗАХОДІ УКРАЇНИ і ведуть розпусний образ життя разом з пянками та їздять на автомашинах масово порушуючи ПДР...!!! Якщо ВОНО свідомо їде під знак "РУХ ЗАБОРОНЕНИЙ" та "ПІШОХОДНА ЗОНА" вони або сліпі, що забороняє водіння автомобіля або купили собі права і не знають ПДР...!!! А що в УКРАЇНІ вже немає військових СТРОЙБАТІВ...???!!! Якщо держава цим кацапомордим чухраінцам підоросам не довіряє зброї, то хоча хай їм довірить лопату, лом, сокиру і дворучну пилу і хай відбудовують та розбирають завали ці покидьки, які так верещали з КАКАЙ РАЗНІЦЕЙ і що їх ущімляют...!!! ДЕРЖАВІ ТРЕБА ПЕРЕСТАТИ УЩІМЛЯТИ ЦИХ КАЦАПОМОРДИХ ПІДОРОСІВ з КАКАЙ РАЗНІЦЕЙ і УСІХ НЕГАЙНО ДЕМОБІЛІЗУВАТИ У ВІЙСЬКОВІ СТРОЙБАТИ НА ВІДБУДОВУ ЇХ РІДНИХ МІСТ ТА СЕЛИЩ...!!!


Новини