Сили оборони знищили колону штурмової техніки на гарячому напрямку (ВІДЕО)

Намагання ворога штурмувати позиції 92 ОШБр на Харківщині закінчились нічим

Рано-вранці трьома одиницями броньованої техніки – двома БМП-2 та одним танком Т-72 противник висунувся з території рф у напрямку України і, зокрема, позицій 92-ої окремої штурмової бригади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 92 ОШБР.

"Наші хлопці "гаряче" зустріли окупантів: працювала артилерія, протитанкісти, БУБпАК "Ахіллес", підрозділи БпЛА штурмових батальйонів, рота вогневої підтримки.

Злагоджено та ефективно козаки далі відсіч", – зазначають військові. За результатами роботи Сил оборони України, уся ворожа техніка була знищена в цьому бою.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ вперше збили висотний розвідувальний дрон на висоті понад 3620 метрів (ВІДЕО)

Українські військові змогли вистежити та збити ворожий розвідувальний дрон на висоті понад 3 з половиною кілометри. Про це повідомили у 3-й окремій танковій Залізній бригаді, інформує портал "Коментарі".

"Це сталося 7 вересня над Харківщиною. Щойно засікли ворожий БПЛА "Орлан-10", у заданий район помчалася група "Ворон" зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. У взаємодії з побратимами-прикордонниками визначили курс та висоту цілі. На місці один воїн підготував техніку до роботи, потім вступили в дію ще двоє членів екіпажу мисливців за розвідувальними "крилами" окупаційних військ.

Полювання було надскладним. По-перше, висота — понад три кілометри; во-друге, "Орлан" постійно змінював напрям та висоту. Але завдяки майстерності та злагодженим діям групи "Ворон" безпілотник-розвідник наздогнали на висоті 3620 метрів і знищили. На відео — фінальний момент атаки", – йдеться в повідомленні.

Відео повітряної дуелі – за посиланням.