Сили оборони України завдали ударів по окупованому Криму

Сили оборони України уразили черговий важливий об’єкт російських загарбників

Сьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Феодосійський термінал найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема і для забезпечення потреб окупаційної армії рф.

Завдання виконано підрозділами ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу російської федерації тривають, зазначають у Генштабі.

За даними місцевої окупаційної адміністрації, у Феодосії запроваджено режим техногенної надзвичайної ситуації муніципального характеру.

Зазначимо, що вранці Міноборони РФ повідомило про спробу атаки БПЛА по об'єктах у Феодосії. Там заявили про знищення нібито двадцять одного українського безпілотника: 12 — в окупованому Криму, 6 — над територією Курської області та по одному дрону – над територіями Білгородської, Брянської та Воронезької областей.

Читайте також: Окупанти запустили "Кинджали": у Києві лунають потужні вибухи

У Києві пролунали потужні вибухи. Це пов’язано із тим, що окупанти запустили аеробалістичні ракети "Кинджал" з МІГ-31К. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних Сил ЗСУ.

За даними КМВА, у Києві працює ППО. "Відмічено пуски ракет Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В Києві працювало ППО. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги". – повідомив Сергій Попко, начальник КМВА. Також ракети були запущені на Старокостянтинів Хмельницької області. Там також повідомили про вибухи.