"Штурми тривають 24/7": військовий розповів, що росіяни націлились на стратегічне місто

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається динамічною.

Військові Сил оборони України на Бахмутському напрямку здійснюють заходи, щоб відбити атаки загарбника, які націлені на місто Часів Яр. Про це журналістам телеканалу "Еспресо" розповів заступник командира батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС", 92 ОШБР Олесь Маляревич.

Він проінформував, що військові 92 окремої штурмової бригади разом з іншими частинами Сил оборони здійснюють оборонні операції на південь від Бахмута та в неподалік міста Часів Яр.

"Ситуація продовжує бути напруженою, оскільки ворог визначив Часів Яр як одну із пріоритетних цілей. Окупанти продовжують штурмувати наші позиції 24/7. Втім, сьогодні Сили оборони роблять все можливе, щоб Часів Яр був захищений і не окупований", - сказав Маляревич.

Військовослужбовець додав, що зараз є важливою міцна оборона кожної окремої позиції, бо це сприяє ефективній обороні по всій лінії фронту.

"Ситуація дуже динамічна і все може змінюватись дуже швидко. Це війна. Сили оборони можуть втратити окремі позиції, потім відбувається їх повернення. Варто наголосити, що кожна позиція це лінія оборони та особовий склад. Важливо тримати оборону на кожній позиції для того, щоб вдало оборонятись по всій лінії фронту", - резюмував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в ЗСУ пояснили ситуацію на Авдіївському напрямку. Після захоплення Авдіївки російські війська почали активніше наступати на найближчі населені пункти та деякі з них змогли окупувати. Одними з найближчих сіл і міст до росіян на Авдіївському напрямку стали Бердичі, Орлівка, Тоненьке. Речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій пояснив, чи близькі росіяни до їх захоплення.