Шойгу приголомшив заявою про роль війни для економіки РФ

Шойгу заявив, що альтернативи війні нема

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу назвав війну з Україною та нарощування потенціалу армії єдиним можливим шляхом розвитку РФ. Про це пише видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

На засіданні селекторної наради з керівним складом російських Збройних сил Сергій Шойгу заявив, що нібито лише завдяки продовженню бойових дій в Україні та розширенню армії окупантів можна досягти соціально-економічного розвитку Росії.

Міністр оборони РФ стверджує, що російська армія начебто постійно займає більш вигідні позиції та розширює захоплені території в Україні.

Сергій Шойгу вважає, що російські загарбники "послідовно йдуть до досягнення заявлених цілей".

"У ситуації, що складається, міністерство оборони продовжує планову діяльність з будівництва міцних, надійних, добре оснащених, мотивованих Збройних сил РФ. Тільки так можна забезпечити мирний соціально-економічний розвиток нашої країни", - заявив воєнний злочинець, який обіймає посаду міністра оборони Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".