Головна Новини Суспільство Війна з Росією “Шахед” знову залетів на територію країни НАТО: де знайшли уламки
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахед” знову залетів на територію країни НАТО: де знайшли уламки

Ударний дрон не пошкодив елементи інфраструктури

4 жовтня 2024, 23:02
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 4 жовтня, на території Румунії військові виявили уламки російського безпілотника. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Міністерства національної оборони Румунії.

“Шахед” знову залетів на територію країни НАТО: де знайшли уламки

Ілюстративне фото

Фрагменти безпілотника виявили в районі Літцовського каналу, приблизно за кілометр від Георгіївського гирла, що в дельті Дунаю.

"Команда фахівців Міноборони, Румунської розвідувальної служби та Міністерства внутрішніх справ обшукала вказаний периметр, звідки були вилучені фрагменти російського безпілотника, які будуть проаналізовані відповідно до правових процедур", – йдеться в повідомленні міністерства.

Там наголосили, що "Шахед" виявили в позаміській зоні, й жодних елементів інфраструктури він не уразив.

"Міністерство національної оборони рішуче засуджує атаки, здійснені Російською Федерацією проти українських цивільних об'єктів та інфраструктури, які є невиправданими та серйозно суперечать міжнародному праву", – зазначається у повідомленні Міноборони Румунії.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в пункті пропуску "Орлівка" 2 жовтня здійснювали заходи щодо стабілізації функціонування після нічної атаки ворога. Повідомлялося, що окупанти атакували Ізмаїльський район ударними безпілотниками. Ціллю росіян була припортова та прикордонна інфраструктура. Двоє чоловіків, водії вантажівок, отримали поранення.

Через ворожий обстріл у пункті пропуску "Орлівка" були призупинені пропускні операції, попередньо — до 11:00. Чому російські війська обстріляли пункт пропуску, читайте за посиланням



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини