Що може зупинити війну в Україні. Чорний лебідь

"Чорний лебідь" означає непередбачувану подію з величезним впливом на функціонування сучасного світу. Події, які називають "чорними лебедями", включають: початок Першої світової війни та напад на Всесвітній торговий центр.

Американський полковник Ендрю Мілберн прогнозує, що війна в Україні триватиме довго, до виснаження однієї з країн. За версією військового єдине, що може змінити хід війни – це непередбачувана подія, яку називають "чорний лебідь". Цю фразу популяризував Ніколас Нассім Талеб, американський письменник, економіст і філософ, який у 2007 році написав популярну книгу під назвою "Чорний лебідь". Про можливий варіант непередбаченого закінчення повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на TVP World.

Ендрю Мілберн керував спеціальними військовими операціями США на Близькому сході під час війни проти Ісламської Держави. Наразі американський полковник тренує українських військових.

Полковник США вважає, що війна в Україні триватиме не виснаження і зупинити її може лише "чорний лебідь". Однією з таких неочікуваних подій може бути вбивство Путіна, стверджує Ендрю Мілберн.

"Я передбачаю довгу криваву війну на виснаження. Він триватиме щонайменше рік, якщо не буде акції "чорний лебідь". Я маю на увазі такий, який є не передбачуваним… наприклад, це може бути повалення чи вбивство Путіна, і це не виключено", - говорить Ендрю Мілберн TVP World.

Полковник Ендрю Мілберн заснував організацію група Моцарта, яка займається підготовкою українських військових. Керують групою колишні офіцери Сил спецоперацій, їхня спільна мета – "допомогти Україні захиститися від російської агресії".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, в яку країну може втекти російський диктатор Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали про шість бункерів президента РФ, які розміщенні на території Росії.