Головна Новини Суспільство Війна з Росією Низка західних країн почали готувати план припинення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Низка західних країн почали готувати план припинення війни в Україні

Союзники України на Заході знову роблять ставку на переговори

5 червня 2022, 10:30 comments4899
Поділіться публікацією:

Представники США, ЄС та Великобританії дедалі частіше стали проводити зустрічі, на яких почали обговорювати план припинення війни в Україні. Захід сподівається, що військові дії в Україні можна буде припинити шляхом переговорів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "CNN".

Низка західних країн почали готувати план припинення війни в Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

При цьому джерела CNN зазначають, що офіційні представники України безпосередньо не беруть участі в обговоренні майбутньої угоди, яка могла б покласти край війні в Україні.

У матеріалі йдеться про те, що Захід хоче напрацювати приблизні параметри плану мирного врегулювання. При цьому союзники України стверджують, що рішення – погоджуватися на цей план чи ні Київ має ухвалити одноосібно. Тільки від українського суспільства залежить на які умови погоджуватись, а на які – ні.

Зазначимо, найбільше ініціативи провести переговори та за столом переговорів завершити війну виходило від Туреччини та її лідера Ердогана. Після зустрічі 29 березня української та російської делегацій у Стамбулі з'явилася надія, що сторонам вдасться знайти якесь компромісне рішення, але після цієї зустрічі переговори фактично застопорилися.                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська заявила, що має достовірну інформацію про те, що Путін вже віддавала наказ режиму Лукашенка дати команду білоруським військовим про вторгнення в Україну. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому білоруси не виконали наказ Путіна і чи є ще ризик вступу до війни Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини