Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну

Родичі резервістів влаштували мітинги проти їхньої участі у війні проти України

1 червня 2022, 16:30 comments1347
Поділіться публікацією:

Росія веде повномасштабну війну проти України, але досі намагається приховувати справжній стан речей, насамперед від своїх громадян. Так, як гарматне м'ясо російське командування відправляє на війну в Україну резервістів під виглядом "добровольців". Як передає портал "Коментарі", відповідне перехоплення оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

З перехопленої розмови стає зрозуміло, що бойовик так званої "ДНР" розповідає одному з військових РФ, що у 115 батальйон, куди покинули студентів, фактично почав протестувати, відмовляючись виконувати накази. Підключились родичі резервістів. Вони категорично проти їхньої участі у війні проти України.

Бойовик скаржиться, що російське командування особливо не церемониться з живою силою і усвідомлює, що більшість мобілізованих – лише "живе м'ясо". Більшості їх повернуться після запеклих боїв на Донбасі не судилося.

За словами бойовика "ДНР", ті резервісти, які прибули з РФ, не очікували, що їх відправлять на "нуль" і після того, як їм надійшла команда – виступати на передову ті почали обурюватись, що вони резервісти і не збираються воювати на перша лінія. У відповідь їм російські командири заявили, що кожен, хто прибув зі зброєю в Україну – доброволець і його силою сюди ніхто не затягував, тому повинен виконувати накази.

Читайте на порталі "Коментарі" — в РФ назвали терміни, на коли готують "референдуми" щодо "приєднання" Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від союзників України на Заході багато слів, але мало дій: експерти розповіли, що не так із заявою Джо Байдена – на яку підтримку зачекала Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини