Росію запросили на "свято перемоги" до Північної Кореї: кого делегував Путін

З 25 по 27 липня у КНДР відзначають завершення Корейської війни

Розмови про те, що після заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина між російським диктатором Путіним та міністром оборони РФ Шойгу зіпсувалися відносини, не відповідають дійсності. Путін не лише довіряє міністру, а й делегує його представляти Росію у КНДР. Саме Сергій Шойгу очолив російську делегацію на святкування 70-річчя закінчення Корейської війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Зазначається, що російська делегація перебуватиме у Північній Кореї з 25 по 27 липня.

Також повідомляється, що Кремль розраховує посилити військові зв'язки із Пхеньяном, а також зміцнити співпрацю між двома країнами, зазначили у Міноборони Росії.

В гості до північнокорейської диктатури також прибуде представник Китаю – заступник голови Постійного комітету Всекитайських зборів народних представників Лі Хунчжун.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський диктатор Володимир Путін та самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко посилили інформаційні операції щодо Заходу, запевняючи, що контрнаступ України нібито провалився, а також заявляючи, що "ЧВК Вагнер" нібито становить загрозу для Польщі. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW), на думку яких, вагнерівська метушня в Білорусі та заяви Путіна з Лукашенком навколо цього – саме ІПСО, а найманці не становлять військової загрози для Польщі чи України, поки не будуть переозброєні механізованою технікою. Чи згодні з цими твердженнями? До чого може призвести гра вагнерівцями на білоруській території, навіщо Кремль намагається "качати" Польщу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.