Росію визнали державою, що спонсорує тероризм. Чого очікувати далі

Чи зможе рекомендаційне рішення Парламентської асамблеї НАТО вплинути на політичні та економічні зв'язки Росії з іншими країнами.

Російську Федерацію, 21 листопада, Парламентська асамблея НАТО визнала країною, що спонсорує тероризм. Це є великий крок для ізоляції РФ від решти світу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю народного депутата України, голови національної делегації в Парламентській асамблеї НАТО Єгора Чернова для видання Onet.

Український депутат вважає резолюцію Парламентської асамблеї НАТО важливим аргументом для посилення санкцій проти Російської Федерації.

"Дуже важливо ізолювати Росію від решти світу. І не дати їй можливості заробити", – український депутат Єгор Чернов

Український політик стверджує, що вже подібні прецеденти існують. США раніше визнавали терористичний режим у Північній Кореї, Сирії та Ірані, що означає припинення співпраці з цими країнами. Тобто закінчення економічних, дипломатичних, культурних та будь-яких інших відносин. З часом до США приєднались і інші країни.

За словами Чернова, хоч резолюція Парламентської асамблеї НАТО і має лише рекомендаційний характер, але це своєрідна політична позиція 30 країн, яка є серйозним аргументом для парламентів інших держав. Таким чином, з часом усе більше країн буде визнавати Росію країною, що спонсорує тероризм та припиняти з нею співпрацю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про хитрість російських військових, яка показала проблеми в армії РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія втрачає одного зі своїх найбільших союзників у війні проти України. За допомогою цього союзника російські утворення змогли зупинити армії Гітлера та Наполеона.