Росію масовано атакували дрони: вибухи чули на аеродромі РФ

За інформацією Міноборони РФ, Росію атакували 125 безпілотників.

У ніч на 29 вересня дрони атакували кілька регіонів РФ, зокрема вибухи чули у Краснодарському краї, Ростовській, Воронезькій та інших областях Росії. У Міноборони РФ заявили про атаку нібито 125 безпілотників. Зокрема, один з ударів міг бути по аеродром ВМС Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Вибухи в Краснодарському краї зафіксували жителі Єйська неподалік військового містечка, де також розташований аеродром ВМС Росії з якого армія РФ запускає дрони по Україні. У військовому містечку також базується 859-й Центр бойового застосування та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Об 01:38 з'явилася інформація про вибухи в Цимлянську Ростовській області. Також про вибухи повідомляли мешканці Волгодонська, а у селі Самарське Азовського району зафіксовано пожежу.

Згодом губернатор Ростовської області Васілій Голубєв заявив, що в Азовському районі буцімто було знищено 4 БпЛА. Також він стверджує, що внаслідок падіння уламків одного з дронів загорілася суха трава, яку нібито оперативно загасили рятувальники. Однак відео в соціальних мережах від місцевих жителів вказують на те, що пожежа триває, і через неї згорів один будинок.

Губернатор Воронезької області також повідомив про атаку дронів. За його словами в області "впало кілька збитих дронів" внаслідок чого виникли пожежі. Місцеві жителі писали, що чули щонайменше 10 вибухів.

У російському відомстві кажуть, що їхня ППО нібито знищила 125 безпілотники літакового типу, які атакували об'єкти на території РФ.

"67 БПЛА перехоплено та знищено над територією Волгоградської області, 17 – над територією Бєлгородської, 17 – над територією Воронезької області, 18 – над територією Ростовської області, по одному – над територією Брянської та Курської областей і Краснодарського краю, 3 БПЛА – над акваторією Азовського моря", - йдеться в повідомлені Міноборони РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що удар по стратегічному складу боєприпасів в Торопці Тверської області РФ може змінити ставлення Заходу до використання Україною далекобійної зброї.

Також "Коментарі" писали про масовані удари Росії КАБами по Запоріжжю, де армія РФ влучила у житлові будинки.