Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський співак влаштував скандал і накинувся на фанатку на концерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак влаштував скандал і накинувся на фанатку на концерті

Григорій Лепс потрапив у черговий скандал

17 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Російський співак Григорій Лепс, відомий своєю підтримкою російського вторгнення в Україну, нещодавно зупинив свій виступ через те, що одна з шанувальниць користувалася ліхтариком на своєму телефоні. За повідомленнями російських ЗМІ, Лепс роздратовано звернувся до жінки зі сцени, вимагаючи вимкнути світло: "Прибирай, прибирай, світло прибирай".

 Російський співак влаштував скандал і накинувся на фанатку на концерті

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

"Хотілося встати і вийти. Благо, це було сказано не мені. Напевно, я б вийшла з цього залу. Це неприємно, бридко, огидно", — заявила глядачка.

Цікаво, що на концерті не було офіційної заборони на зйомку, але поведінка співака викликала негативну реакцію у глядачів. Одна з відвідувачок розповіла, що це було "неприємно, бридко, огидно" і що вона мала бажання покинути зал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський титулований співак довгі роки приховував неприємну хворобуРосійський співак Григорій Лепс, відомий своєю підтримкою путінського режиму, вже довгі роки страждає від алопеції — захворювання, яке спричиняє втрату волосся.

Стиліст Іван Гром, коментуючи зовнішній вигляд Лепса, зазначив, що співак неодноразово змінював імідж, але ці зміни ніколи не були кардинальними. За його словами, Лепс або ходив із коротким волоссям, або трохи його відрощував. Однак у певний період волосся у нього було навіть кучерявим і хвилястим.

Гром також підтвердив, що у Лепса серйозні проблеми з волоссям: "У нього спостерігається алопеція, тобто випадіння волосся, і волосся дуже тонке". 16 грудня 2022 року на тлі вторгнення Росії в Україну внесений до списку санкцій Євросоюзу за публічну підтримку війни. 21 грудня 2022 року до санкцій приєдналася Швейцарія. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини