Російські танки намагалися прорватися до позицій ЗСУ, але отримали відсіч (ВІДЕО)

Російські військові намагалися прорватися до українських позицій на танках

Російські окупанти на танках намагалися прорватися до українських позицій, але наші військові дали росіянам гідну відсіч. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на прес-службу Сухопутних військ.

У повідомленні йдеться, що українські захисники завжди перебувають напоготові, відтак гідно зустріли непроханих гостей на танках.

"Перший танк був підбитий одразу. Екіпаж другого намагався втекти. І на якусь мить вже навіть здалося, що в них це вийде. На щастя, …здалося", - додають військові.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські танкісти розпочнуть навчання на танках Leopard. Українські танкісти розпочнуть навчання на німецьких танках "Leopard 2", хоча публічно оголошень про їхнє надання ще не було. Таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков. Він додав, що сподівається, що Німеччина "у спокійному режимі із проведенням власних внутрішніх консультацій дійде і до рішення про можливу передачу танків". За словами Олексія Резнікова, домовленості про навчання були досягнуті завдяки "танковим" ініціативам — Польщі щодо танків Leopard та Британії щодо Challenger.

Також "Коментарі" писали про те, що українські танкісти знищили танк окупантів на відстані понад сім кілометрів.Українські танкісти продовжують демонструвати свою майстерність та знищувати супротивника. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі. Як повідомляє СтратКом ЗСУ, наші воїни-танкісти майстерним пострілом знищили танк окупантів. Відео, на якому знято бойову роботу українських військових було опубліковано в Telegram.