Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські командири бояться за своє життя – повертаються назад до РФ – готуються до ударів ЗСУ, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські командири бояться за своє життя – повертаються назад до РФ – готуються до ударів ЗСУ, – ЗМІ

Російське командування почало переносити свої КП подалі від зони поразки артилерії ЗСУ

29 травня 2022, 13:50 comments1097
Поділіться публікацією:

Командування 27 окремої мотострілецької бригади зі складу 1-ї танкової армії Західного військового округу РФ, яка задіяна у війні проти України, переносить свій командний пункт подалі від зони дії артилерії ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", російські загарбники готуються до передачі українським захисникам потужних далекобійних РЗСО типу Himars і M270, інформує "Defense Express".

Російські командири бояться за своє життя – повертаються назад до РФ – готуються до ударів ЗСУ, – ЗМІ

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

На підтвердження своїх слів журналісти зазначають, що раніше російське командування розуміло, що ЗСУ не зможуть вразити об'єкти, де розташовані командні пункти. Тому вони були розміщені практично на самому кордоні, а, якщо говорити більш конкретно, то в 3 км від держкордону з Україною. Тепер росіяни з 27-ї омсбр переносять свій штаб на 22 км від попередньої локації — до Шагарівки Білгородської області.

Журналісти зазначають, що, ймовірно, перенесення командного пункту узгоджено з керівництвом, інакше до дій російських військових виникли б питання.

Отже, укладають у Defense Express, рашисти справді готуються до американських РСЗВ на полі бою. Їм відомо, що метою реактивних систем стануть їхні пункти управління військами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський заінтригував, каже, що очікує на хороші новини від партнерів вже наступного тижня.                                                                                                                                        

Також видання "Коментарі" повідомляло – у червні буде дуже "гаряче": про що вже попереджає влада українців – які зміни варто чекати на фронті. Про це детально в інтерв'ю розповіли експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини