Російські добровольці назвали першочергове завдання та кінцеву мету свого рейду

Російські добровольці вважають кінцевою мету операцій у РФ - повне знищення путінського режиму

Кінцева мета операцій російських добровольців полягає у знищенні путінського режиму в РФ. Першочергове завдання – це допомога українським захисникам, які відстоюють суверенітет України. Як передає портал "Коментарі", про це під час спільної прес-конференції заявили російські добровольці.

Командир "Російського добровольчого корпусу" (РДК) Денис Нікітін заявив, що першочергове завдання російських добровольців - допомогти ЗСУ перемогти у війні.

"Друга мета – продовжити наш визвольний похід, поставити прапор РДК над стіною, над білим будинком та деконструювати режим, який душить нашу батьківщину, це наша мета, ми будемо до неї йти навіть після перемоги у цій війні, для РДК війна продовжиться", - сказав боєць.

Представник "Сибірського батальйону" наголосив, що щодо демонтажу російської влади у російських добровольчих формувань єдина думка.

"Те, що зараз намагається керувати Росією, не повинно існувати. Який там буде формат, це питання не військове, а цивільне. Спочатку потрібно зробити цю роботу. Після цього найголовніше - можливість громадян РФ обирати самим, як їм далі жити. Потрібно демонтувати путінський режим", - заявив спікер.

Легіон "Свобода Росії" у свою чергу нагадав, що, крім трьох підрозділів, у рейді на територію РФ брали участь і бійці підрозділів Ічкерії. За словами спікера, їхня мета – звільнення Чечні від клану Рамзана Кадирова.

Читайте на порталі "Коментарі" - плани Путіна в Україні зірвані: російські добровольці розкрили деталі.