Російська армія наступає на п'яти напрямках біля Часового Яру: у ЗСУ розповіли, як діє авіанаступ РФ

На Покровському напрямку наразі тривають десятки боєзіткнень.

Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що українські захисники відбивають п’ять російських атак поблизу Часового Яру.

За даними пресслужби Генштабу, російські окупанти діють за підтримки авіації та скидають керовані авіабомби.

"На Покровському напрямку наразі триває десять боєзіткнень біля Сокола, Воздвиженки, Калинового та Новоолександрівки - тут противник також застосовує авіацію - бомбардував п’ятьма КАБами Євгенівку і Вовче. На Куп’янському напрямку російські загарбники продовжують атакувати в районах Синьківки та Степової Новоселівки", - повідомили військові.

Бої також тривають на Курахівському напрямку, та ще один бій ведеться біля Костянтинівки на Времівському напрямку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що названо найкритичніший напрямок на фронті. Упродовж останнього тижня окупанти не припиняють штурм Часового Яру ні вдень, ні вночі, заявив військовий Кирило Сазонов. За його словами, загарбники одночасно штурмують Часів Яр, згадують дороги, якими намагалися нас у квітні обійти з двох сторін – лізуть і туди. Крім того, за його інформацією, бої йдуть у районах Іваньківського, яке місцеві по-старому називають "Червоне" і тепер воно повністю виправдало цю колірну назву. Також, додав військовий, окупанти лізуть у районі Калинового та скрізь у районі міста. За його словами, за відчуттями, окупанти постійно перекидають резерви на Часів Яр.

Також "Коментарі" писали про те, що окупанти відбирають автомобілі у мешканців Луганщини. На потреби війни російські загарбники знову почали конфісковувати транспортні засоби у цивільних мешканців окупованої Луганщини.