Росіяни знову почали застосовувати "Термінатори" на Луганщині

На Луганщині росіяни постійно намагаються змінити тактику

Російські загарбницькі війська біля міста Кремінна на Луганщині постійно намагаються змінити свою тактику. Противники знову повернулися до тактики, що раніше використовувалася, знову застосовують бойові машини підтримки танків - "Термінатори". Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Що стосується Кремінної - там ворог постійно намагається змінити тактику. То малими групами йдуть, то йдуть великими такими - по три роти піхоти, то піхота разом із важкою технікою. Зараз вони зрозуміли, що, ну якось піхотою нічого не вдається, намагаються технікою важкою проходити – це і танки, і знову кинули у бій "Термінатори"...", - зазначив голова Луганщини.

Варто зазначити, що в Луганській області дуже непроста ситуація. Щодня йдуть запеклі бої. Російські війська окупували Кремінну у квітні 2022 року. Сергій Гайдай повідомляв, що біля міста противник мав час все замінувати, і мав величезну кількість техніки та резервів, тож захисникам України дуже важко дається кожен метр, але все одно вони потроху рухаються вперед.

Читайте також на порталі "Коментарі" - через добу інцидент у Брянській області, де нібито попрацювала чи міфічна ДРГ, чи російський опір путінському режиму, залишається топ-темою для обговорення. Свої висновки представив уже американський Інститут вивчення війни (ISW), представники Головного управління розвідки Міноборони України. Своїми версіями події та події, а також прогнозами щодо подальшого розвитку подій, продовжують ділитися експерти і з виданням "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китаю вигідна війна в Україні – який світ шляхом переговорів можуть нав'язати Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.