Росіяни вже не очікували такої відповіді: де ЗСУ відновили позиції (КАРТИ)

Аналітики ISW зафіксували, що ЗСУ відновили позиції в Торецьку та біля Часового Яру

Українські захисники відновили позиції на південний схід від Часового Яру, а також у південній частині Торецька Донецької області. Окупанти просунулися на схід від Сіверська та південний схід від Покровська. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські війська нещодавно просунулися на схід від Сіверська. Геолокаційні кадри, опубліковані 16 жовтня, вказують на те, що російські війська просунулися на південний захід від Верхньокам'янки (на схід від Сіверська) під час російської механізованої атаки чисельністю до взводу.

Нещодавно українські сили відновили позиції біля Часового Яру на тлі наступних російських наступальних операцій у цьому районі 25 жовтня. Геолокаційні кадри, опубліковані 24 жовтня, показують, що українські сили діють на південний схід від Часового Яру на шахті Блок 9, де ISW раніше спостерігав дії російських сил, що вказує на те, що українські сили нещодавно відновили втрачені позиції в цьому районі.

Нещодавно українські війська відновили позиції у південному Торецьку. Геолокаційні кадри, опубліковані 25 жовтня, показують, що українські сили діють уздовж вулиці Тоболенка у південному Торецьку, де ISW раніше спостерігав підтверджені російські наступи, що вказує на те, що українські сили нещодавно відновили втрачені позиції у цьому районі.

Російські війська нещодавно просунулися на південний схід від Покровська. Геолокаційні кадри, опубліковані 24 жовтня, вказують на те, що елементи добровольчого загону "Максима Кривоноса", ймовірно сформованого колишніми військовослужбовцями Збройних сил України, які дезертували, щоб воювати на боці Росії, нещодавно відновили позиції біля шахти № 1 на північний схід. (На південний схід від Покровська).

Загарбники продовжили наступальні операції на схід від Курахового 25 жовтня, але жодних підтверджених змін лінії фронту у цьому районі не було.

Російські війська продовжили наступальні операції на південний схід від Донецька 25 жовтня, але підтверджених змін на фронті не було. Російські війська продовжили наступальні операції на північний схід від Вугледару в районі Костянтинівки, Катеринівки, Антонівки та Водяного та на північ від Вугледару в районі Новоукраїнки та Богоявленки 24 та 25 жовтня.

Ні російські, ні українські джерела не повідомляли про російську активність у районі кордону Донецької та Запорізької областей 25 жовтня.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські окупанти вдарили по Херсону: потрапляння в багатоквартирний будинок.