Росіяни прорвали оборону ЗСУ: всі дороги з міста взяті під вогневий контроль

Російські загарбники прорвали оборону ЗСУ під Селидовим

Протягом двох останніх днів російські загарбники зуміли проломили оборону ЗСУ під Селидовим, повідомив військовий, аналітик групи "Левіафан Микола Мельник. За його словами, окупанти зуміли взяти під вогневий контроль дороги сполучення і фактично вирішити долю битви за містечко

"Великих висновків не буде. Все прогнозовано. Без людей в підрозділах і фахових командирів на верхах ми продовжимо героїчний шлях по стиранню підрозділів в боях за нафіг нікому не потрібні посадки, а потім не будемо знати, ким закріплюватись на нових рубежах", - відзначив Мельник.

На його думку, росіяни будуть і далі тиснути по всьому Донбасу. При цьому він підкреслює, що ситуація від Вугледару до Часового Яру дуже складна і буде погіршуватись.

"На період дощів обидві сторони отримають незначну передишку, але як тільки земля промерзне росіяни знов попруть з усіх щілин", - додав Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією німецького аналітика Юліана Рьопке, російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа. За його інформацією, триває просування російської армії вторгнення в східну частину Селидового. "Кара-Даг" вбиває багатьох, але ще більше російських солдатів рухаються до центральної частини міста, в той час як інші продовжують виконувати обхідний маневр, щоб оточити його. Та ж російська тактика, яка спрацювала з більш ніж десятьма іншими містами. При цьому він додає, що росіяни почали вивішувати у частинах міста, які захопили, свої прапори. Він додав, що "російські ганчірки" з’явилися на багатоповерхівках в центрі міста.