Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни побачать це в Херсоні, Запоріжжі, Криму: Резніков розповів, як звільнятимуть Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни побачать це в Херсоні, Запоріжжі, Криму: Резніков розповів, як звільнятимуть Україну

Зброя від союзників допоможе Україні повернути окуповані Росією території. Включно з Кримом та Донбасом.

16 червня 2022, 13:04
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що звільняти тимчасово окуповані українські землі ЗСУ мають намір у три етапи. Київ ставить перед собою стратегічну мету – це звільнення всієї території України, включаючи тимчасово окуповані райони Донбасу. А також Крим і до цієї мети Збройні сили України рухатимуться крок за кроком. Як передає портал "Коментарі", Резніков заявив в інтерв'ю каналу "CNN".

Росіяни побачать це в Херсоні, Запоріжжі, Криму: Резніков розповів, як звільнятимуть Україну

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Олексій Резніков зазначив, що першим етапом має стати стабілізація ситуації на місцях для запобігання подальшим збиткам проти російської армії. Другий етап у тому, щоб відтіснити російські війська ті позиції, які вогні займали до 24 лютого.                                                       

Третій етап включатиме переговори з союзниками України для ухвалення рішення, як звільняти території на частині Донбасу та Криму. На уточнююче питання від ЗМІ, чи може спроба України повернути Крим спровокувати Путіна на ще більшу агресію Рєзніков відповів, що це не має жодного значення, бо Росія побачить справжню міць ЗСУ і в Херсоні, і в Запоріжжі, і в Маріуполі, і в Криму , тому що все це українські землі, які незаконно окуповані ворогом.                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — відбулася третя зустріч у форматі "Рамштайн": міністр оборони Олексій Резніков розповів про її підсумки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – без втручання НАТО, що відбувається в Україні, не закінчиться: генерал США зробив заяву щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини