Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни пішли одразу з трьох сторін – ЗСУ дуже важко: що зараз відбувається на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни пішли одразу з трьох сторін – ЗСУ дуже важко: що зараз відбувається на Луганщині

У Сєвєродонецьку та Лисичанську дуже багато руйнувань та багато поранених

15 червня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

На Луганщині ні на хвилину не вщухає ворожа артилерія. Тривають запеклі бої за міста та села, які ще вдається утримувати під контролем України. Українським захисникам дуже непросто тримати оборону, тиск ворога наростає. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив голова ОВА Сергій Гайдай.

Росіяни пішли одразу з трьох сторін – ЗСУ дуже важко: що зараз відбувається на Луганщині

Луганська область. Фото: Сергій Гайдай у Телеграм

Глава ОВА зазначив, найзапекліші бої йдуть у Сєвєродонецьку, Тошківці та в районі Врубівки. Росіяни дедалі частіше б'ю артилерій по Лисичанську. Як результат, у місті дуже багато руйнувань та багато поранених.

За словами Сергія Гайдая, за останні два дні лише до лікарень інших регіонів країни госпіталізовано шістьох мешканців Лисичанська, а також дві людини із Золотого.

"Стає важче, але наші військові стримують ворога одразу з трьох сторін. Захищають Сєвєродонецьк і не дозволяють просунутися до Лисичанська. Тим не менш, росіяни близько, від чого страждає населення і руйнуються будинки. Так, окупанти обстріляли споруди поблизу колишнього заводу "Донсоду" і кілька будинків поблизу.Подібна ситуація і в районі "Склозаводу" — зазначив Гайдай.

Щонайменше 8 будинків постраждали 14 червня у Лисичанську. 14 будинків зруйновано у Горському. У Сєвєродонецьку ворог вкотре потрапив по "Азоту". Зокрема, пошкоджено прохідне підприємство. Знищуються багатоповерхівки, розташовані ближче до хімічного гіганта.

Глава Луганської ОВ додав, що є серйозні ушкодження в навколишніх селах. Те, що вдалося зафіксувати минулої доби: зруйновано шість будинків у Нирковому, чотири – у Миколаївці, три – у Вікторівці.

Нанесені авіаудари по Білій Горі, Устинівці та Метелкіному.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна мета захопити всю Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США підтримують новий союз у Європі: хто, крім України, до нього увійде.

Росіяни пішли одразу з трьох сторін – ЗСУ дуже важко: що зараз відбувається на Луганщині - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини