Росіяни пішли наступом на Курщині і кинули проти ЗСУ горезвісну бригаду

На Курщині ЗСУ протистоїть бригада, яку Сили оборони знищували більше трьох разів

Операція Збройних Сил України на Курщині триває. Російські війська продовжують намагатися прорвати українську лінію оборони, однак ситуація залишається під контролем завдяки зусиллям наших військових. Зокрема, військовий експерт Павло Нарожний в ефірі 24 Каналу повідомив, що декілька днів тому росіяни розпочали наступ у Курській області, залучивши до боїв підрозділи 155-ї бригади морської піхоти.

За словами Нарожного, ця бригада вже стала "відомою", оскільки Сили оборони України знищували її повністю понад три рази. Однак кожного разу росіяни відновлювали склад і знову кидали підрозділ у бій.

Експерт повідомив, що найбільш помітно 155-та бригада діяла під Вугледаром, де російські війська зібрали велику колону, що рухалася на місто, але ЗСУ вдалося знищити десятки одиниць їхньої бронетехніки.

Існують припущення, що російським військам вдалося раптово застати українські підрозділи на Курщині, що дозволило їм досягти певних успіхів. Однак українське командування швидко ввело резерви, що допомогло повернути контроль над втраченими територіями.

Наразі російські війська продовжують активні спроби штурму, проте, за словами Нарожного, Сили оборони успішно відбили всі атаки і тримають лінію оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Курщині тривають маневрові бої з обидвох боків. За його словами, військові не дають закріпитися ворогу на тих ділянках, де він прорвався та засів. По можливості, Сили оборони вибивають звідти росіян. Експерти припускають, що якщо і не вдасться повністю вибити ворога, а також зробити зачистку, то хоча б повернути під контроль 30-40-50% втрачених позицій.