Росія змінила тактику ракетного обстрілу: що тепер мета № 1 для ворога

Військова розвідка назвала нові пріоритетні цілі російських повітряних ударів

Російське командування змінило тактику ракетних ударів по Україні. Якщо раніше головною метою для атак дронами та ракетами був енергетичний сектор України, адже Кремль намагався занурити Україну в темряву та холод, то тепер із приходом тепла та весни росіяни намагаються завдавати ударів по логістичним ланцюжкам наших військ та концентрації нашої техніки. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів заступник голови Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

При цьому розвідник зазначив, що ворог, як і раніше, намагається завдати шкоди нашим об'єктам енергетики, просто тепер удари по них не в пріоритеті. На підтвердження своїх слів, Скибицький перерахував удари росіян за останні дні.

"Потрапили до баз паливно-мастильних матеріалів у Новомосковську, Житомирі та ще були потрапляння в Яворівському районі. Які основні цілі були? Система логістики наших військ та концентрація нашої техніки, яка знаходиться в пунктах дислокації", – заявив заступник голови ГУР.

Вадим Скибицький вважає, що противник розпочав "полювання" на військові об'єкти України, на концентрацію військ та систему логістики наших угруповань.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи: в Австрії раптом згадали про російську культуру.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія відправила на фронт одні із найстаріших танків: як вони виглядають.