Росія вигадала нову нумерацію ракет, які запускає по Україні: що задумав ворог

Країна-агресор намагається заплутати Україну

Росія могла вигадати нові способи нумерації дати випуску ракет, щоб вводити Україну в оману. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Defense Express".

Видання з посиланням на власні джерела повідомляє, що, як мінімум, одна ракета з тих, якими росіяни атакували Україну вночі, мала дивну нумерацію. На місці, де зазвичай у серійному номері містяться відомості про квартал і рік випуску, розташовані дві цифри "вісім".

ЗМІ зазначає, що якщо друга "вісімка" теоретично має позначати 2018 рік, то перша "вісімка", розташована на місці, де зазвичай ставиться квартал, виглядає підозрювано.

Таким чином, зазначають журналісти, не можна виключати, що окупанти хочуть вводити українців і союзників в оману, визначивши для себе нові способи нумерації дати випуску ракет, щоб уламкам було складно робити якісь висновки та прогнози.

Читайте також на порталі "Коментарі" - країна-агресор вночі здійснила масовану комбіновану атаку по Києву. Сили ППО знищили понад 20 повітряних цілей. Зазначається, цього літа росіяни вперше пішли на такий масований удар за все літо. Востаннє подібна атака була навесні. У Шевченківському районі на території підприємства уламки ракет убили двох людей, ще один отримав поранення. Також внаслідок падіння елементів ракет виникли руйнування та пожежі у Шевченківському та Дарницькому районах.

До того ж під час повітряної тривоги пролунали вибухи у Черкаській та Кіровоградській областях. У регіонах працювали сили ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що робить Кремль після загибелі Пригожина – чи може це відобразитися на війні.