Росія вдарила ракетами по Сумщині – є "прильоти": подробиці

Під ударами опинився Роменський район

Росія продовжує ракетний терор на всій території України. Сьогодні зранку дісталося прикордонній із РФ Сумської області. Противник атакував об'єкти інфраструктури. Вже відомо, що внаслідок ворожої атаки є цивільні, які зазнали поранень. Точну кількість постраждалих наразі не називають. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

"Роменський район. Ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури після 5-ї ранку. Є постраждалі", - написав голова Сумщини і додав, що всі деталі будуть пізніше, після уточнення інформації.

Варто зазначити, що Сумську область росіяни постійно тероризують. І дня не минає, щоби до якоїсь із прикордонних громад Сумщини не прилітали російські снаряди, ракети. Ворог постійно провокує українських захисників, які стоять в області.

Читайте на порталі "Коментарі" - сьогодні вранці окупанти , масово використовуючи іранські дрони-камікадзе, атакували Київ. Частину дронів вдалося збити, але все ж таки є "прильоти".

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські війська спільного угруповання з Республікою Білорусь (РБ) найближчими днями почнуть прибувати до РБ. Про це повідомив заступник начальника генштабу збройних сил Білорусі з наукової роботи полковник Віктор Тумар. При цьому самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко запевняє, що ніхто не втягує Білорусь у війну проти України. Про що говорять останні заяви та дії офіційного Мінська? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.