Росія вдарила ракетами по гуманітарній колоні на околиці Запоріжжя: є загиблі та поранені (ФОТО)

Поруч із гуманітарною колоною не було військових, росіяни знали, що завдають удару мирному населенню

Ворожі війська вдарили ракетами околицями міста Запоріжжя, потрапили до колони цивільних людей, які планували поїхати на окуповану територію, є загиблі та поранені. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова Запорізької ОДА Олександр Старух у телеграм.

"Ворог завдав ракетного удару по околиці обласного центру. За попередньою інформацією, є постраждалі. На місці подій працюють відповідні служби", – зазначив голова Запорізької області.

Згодом Старух повідомив, що ворог завдав ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру.

"Люди стояли у черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу. Є загиблі та поранені. На місці зараз працюють рятувальники, медики, усі служби", – написав Старух.

Пізніше низка телеграм-каналів опублікувала фото з місця удару.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до росіян із закликом уникати мобілізації та боротися за своє, а не лізти на нашу землю, нашу душу і нашу культуру. Як оцінюєте подібні заклики? Чи є можливість достукатися хоча б частини російського суспільства? Яка ймовірність, що путінський режим буде зметено самими росіянами? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.