Росія таки дістала Львівську область: нові подробиці про масований удар

Ракетна атака на Львів: відомо вже про 3 загиблих, 17 постраждалих

Як повідомляє портал "Коментарі", країна-агресор вранці, 4 вересня, завдала масштабного обстрілу України. Зокрема, вибухи було чути у Львові, після цього почала надходити інформація про пошкоджені будинки та пожежі.

Внаслідок атаки на Львів уже відомо про 17 постраждалих. Серед них двоє дітей 10 та 15 років, 15 дорослих госпіталізовано до лікарень міста. У 5 пацієнтів тяжкий стан. Про це повідомив у мережі мер міста Андрій Садовий.

"Медики надають усю необхідну допомогу", - повідомив градоначальник.

У Львівській ОВА зазначили, що внаслідок ворожих обстрілів у Львові пошкоджено житлові будинки. Мер Львова Садовий уточнив, що у місті є спалах житлових будинків у районі головного вокзалу.

За словами Садового, дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні "Арніки" та 17 школи залишаються вдома.

Також за інформацією мера, багато вибитих вікон у районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Зазначимо, близько 2 години ночі військові попередили про злет п'яти бомбардувальників Ту-95МС. Також зазначалося, що ворог піднімав у небо МіГ-31К.

Пізніше у повітряному просторі стали фіксувати російські ракети. Вибухи пролунали у Кривому Розі та Львові. Окрім того, ворог атакував і Одеську область.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 2 вересня, російська атака на Київ відзначилася унікальністю, адже не було ударних дронів, які раніше використовувалися для виснаження української протиповітряної оборони. У той же час було застосовано крилаті та балістичні ракети, зазначив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгірьов в ефірі телеканалу Freedom.