Росія почала відступати: окупант у розмові з дружиною назвав напрямок

Російський військовий розповів, як він та його товариші по службі несли ноги і кидали все в Донецькій області

Російський військовий на Донецькому напрямку розповів дружині про відступ окупаційних військ РФ та злагоджену роботу української армії. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Telegram Головного управління розвідки МО України.

Російський військовий скаржиться, що українці, взявши в оточення росіян, не щадили снарядів – завдавали прицільних ударів як з артилерії, так і з танків. Окупант радіє, що не залишився на тій ділянці на ніч, інакше вже не зміг залишитися цілим і неушкодженим, а так вдалося врятуватися.

"Вчора несли ноги так, що все, що встигли, схопили та йшли. Тільки пацанів шкода, не пощастило їм, коротше. Просто в оточення потрапили і почали вони з усього чого можна бити: і артилерія, і танки – все поспіль. Кому- то пощастило, комусь – ні. Якби ми там залишилися ночувати, то все – сьогодні б уже на зв'язок ніхто не вийшов. Нас із 90 осіб за годину залишилося 80, напевно. .

Окупант зізнався, що українці працюють дуже професійно. У них є гарний зв'язок і ніби по команді починає працювати кожен підрозділ, звідси небезпека завдання удару є постійно і передбачити її дуже складно. Підтримки російських військових так і не дочекалися.

На уточнююче питання дружини "чому доводиться відступати?", військовий відповів, що вибору іншого немає, а тому, щоб йти вперед і не може бути мови, тому що "там життя немає!".

Читайте також на порталі "Коментарі" - до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" – чи здатний Захід на превентивний удар, щоб утихомирити агресора.