Росія може піти у наступ на Київ та Харків. Названі умови та час

Росія може організувати наступ на такі міста як Київ, Харків та Суми, про це в коментарі «Фокусу» заявив ветеран АТО Євген Дикий. За його словами, такі дії можуть відбутися уже влітку

Ситуація на фронті є критичною, тому російський диктатор Володимир Путін не чекатиме своєї інаугурації та оголосить мобілізацію в РФ, повідомив Євген Дикий. За його словами, Кремль хоче додатково мобілізувати на війну з Україною 300 тис. своїх громадян.

Саме тому, підкреслив ветеран АТО, Україні потрібно перестати зволікати із проведенням своєї мобілізації.

Як підкреслив Євген Дикий, якщо Київ нічого не вирішить, і ситуація із мобілізацією буде в подальшому такою ж як і зараз, то країна-агресор може піти у наступ на такі міста як Київ, Харків та Суми. На його думку, на такі дії окупанти можуть піти уже в серпні.

Саме тому, відзначає ветеран АТО, Верховній Раді необхідно терміново ухвалити законопроєкт про мобілізацію.

"Щоб було ким зустріти цю нову хвилю окупантів, яких підготують протягом літа"
, – додав Дикий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про мобілізацію. Уже понад місяць народні обранці розглядають правки до законопроєкту, яких будо подано понад 4000. Народні депутати ретельно стежать, щоб новий закон не порушував Конституцію у частині прав громадян. Хоча деякі експерти вважають, що народні депутати просто затягують час і не приймають закон про мобілізацію, оскільки начебто він є непопулярним у суспільстві.

Разом з тим, відомо, що наразі у Росії немає ні сил, ні засобів для того, щоб захопити такі великі міста як Київ, Харків та Суми. Втім, як відзначають російські еліти, російський диктатор Володимир Путін все ж не відмовився від наміру захопити український Харків.