РФ вже прямо погрожує: Роскосмос опублікував супутникові світлини з місця проведення саміту НАТО

Також росіяни показали із супутника так звані "центри прийняття рішень"

Перед проведенням саміту військового Альянсу, під час якого Росію мають визнати як країну з найбільшою загрозою, представники Роскосмосу оприлюднили знімки із супутника місць, де пройде саміт НАТО на території Мадрида, ще тут викладено світлини так званих "центрів прийняття рішень". Фотографії з'явилися на каналі Telegram Роскосмосу.

"Поки представники 30 країн Альянсу, а також партнери та кандидати будуть розбиратися зі стратегічною концепцією до 2030 року, Роскосмос публікує супутникові світлини місця проведення саміту та тих самих "центрів прийняття рішень", які підтримують українських націоналістів", зазначили там.

При цьому, представники Роскосмосу назвали координати згадуваних політиками "центрів прийняття рішень". Вони, за інформацією Роскосмосу, знаходяться в Сполучених Штатах, Великій Британії, також, на території Франції, Німеччини та Іспанії.

Саміт НАТО розпочав свою роботу у вівторок,28 червня в іспанській столиці та продовжуватиметься протягом трьох днів. Прогнозують, що на цьому зібранні НАТО погодять рішення про те, щоб надати пакет допомоги нашій країні для продовження боротьби з окупантами рф. Ще там має бути затверджено нову військову концепцію Альянсу, яка визначає Російську Федерацію, як найбільшу загрозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому саміт НАТО може стати історичним – на які рішення чекати Україні. Главред інформагентства УкрПрес Інфо, політексперт Олексій Воронцов наголошує, що історичний саміт НАТО, який відкриється сьогодні у столиці Іспанії, Мадриді, має стати поворотним на фоні викликів сучасності.