Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ відводить війська на Запоріжжя: із чим це пов'язано
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ відводить війська на Запоріжжя: із чим це пов'язано

Окупанти переміщуються у напрямку Херсона, повідомив голова ОВА

7 червня 2022, 12:55 comments1759
Поділіться публікацією:

Російські загарбники відводять війська з Мелітопольського та частини Василівського району у Запорізькій області. Такий крок може бути продиктований тим, що окупанти проводять ротацію. Як передає видання "Коментарі", посилаючись на Telegram-канал Запорізької ОВА, про це заявив її голова Олександр Старух під час загальнонаціонального телемарафону, інформуючи про ситуацію в регіоні.

РФ відводить війська на Запоріжжя: із чим це пов'язано

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що за його інформацією, окупанти, які були розміщені в Запорізькій області, наразі переміщуються у бік Херсона. При цьому ті російські військові, які залишаються в області, продовжують штурмувати східну частину регіону, намагаючись просунутися вперед.

Олександр Старух зазначив, що поки що ворогові не вдається прорвати оборону ЗСУ. По лінії розмежування точаться постійні бої. Такі населені пункти, як Оріхове та Гуляйполі знаходяться під постійними обстрілами.                                                                    

Старух зазначив, що запорукою успішної оборонної операції українських захисників є надійний тил. Зведення ліній захисту допомагає українській армії відбивати атаки агресора. Ворога не може підійти близько до Запоріжжя, бо облаштовано багато фортифікаційних споруд.

Глава ОВ підкреслив, що не може не турбувати те, що відбувається на території Запорізької АЕС. Працівники станції під постійним тиском і не можна спрогнозувати, як поводитимуться окупанти надалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через морську блокаду голод дедалі ближче: як покінчити з російським шантажем і вирішити проблему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини