РФ величезним штурмом пішла на Кринки: українські бійці тримають плацдарм високою ціною

Плацдарм на лівому березі Дніпра є болючою темою окупантів, вони замовчують успіхи ЗСУ на цьому напрямку

Військові ЗСУ втримують плацдарм на лівому березі Дніпра надвисокою ціною. Загарбники увесь час йдуть в атаки поблизу Кринок, проте українські бійці успішно відбивають ворога і втримують позиції. Про це сказав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань під час ефіру на телеканалі "Еспресо".

"ЗСУ продовжують тримати плацдарм на лівому березі Дніпра. Окупанти щодня атакують Кринки, щодня ворог здійснює велику кількість спроб атак на лівому березі. Але ЗСУ відбивають усі ворожі атаки й позиції утримуються. Біля Антонівського автомобільного мосту, в районі дач, Сили оборони також тримають позиції", - повідомив представник депутатського корпусу Херсонщини.

Хлань наголошує, що позиції українських захисників на лівому березі Дніпра – це неприємна тема для окупантів. Вони публічно не обговорюють це питання.

"Лівобережний плацдарм є болючою темою окупантів, з точки зору тієї пропагандистської машини, яку росіяни розкрутили на лівобережній частині Херсонщини. Навіть російські військкори, які спочатку показували, що відбувається на лівому березі й висвітлювали те, що ЗСУ утримують плацдарм, і навіть розширюють його, вже мовчать. Окупанти вважають, що нічого страшного не відбувається. Розуміємо, що утримання цих позицій дається ЗСУ надвисокою ціною. І це героїчне завдання, яке виконують українські захисники на лівому березі Дніпра", - завершив депутат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що офіцер ЗСУ заявив, що не вірить в те, що F-16 докорінно змінять ситуацію на полі бою. Американські винищувачі F-16 і далекобійні ракети не є "ідеальною зброєю", яка може переламати ситуацію на фронті, заявив офіцер ЗСУ Мирослав Гай.