рф обстріляла ракетами Кривий Ріг: знищено завод, на місці працюють рятувальники

Подробиці сьогоднішньої ракетної атаки у Дніпропетровській області

В місті Кривий Ріг, на Дніпровщині, сьогодні, 28 травня дві ракети, випущені російськими окупантами вдарили в промисловий об’єкт. Це сталось в одному з районів виїзду з міста. Про це написав очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram-каналі.

Посадовець, зокрема, зазначив, що мала місце ворожа атака в Кривому Розі. Дві ракети влучили в промисловий об’єкт, що при цьому зазнав сильних руйнувань.

Як він повідомив, інформацію про постраждалих ще уточнюють. На цьому об’єкті в місті працюють підрозділи місцевих рятувальників.

Керівник військової адміністрації міста Кривий Ріг Олександр Вілкул також зазначив, що підприємство, в яке вдарили ракетам, зруйновано.

"Приліт кількох ракет на територію одного із промислових підприємств промзони Кривого Рогу. Завод практично знищено. Чутно вибухи. До ліквідації наслідків пожежі залучено підрозділи рятувальників", - прокоментував ситуацію міський посадовець в Telegram-каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що опубліковано перехоплення розмови російського окупанта. Служба безпеки України продовжує публікувати перехоплені телефонні розмови окупантів зі своїми родичами або бойовими товаришами. В одній із перехоплених розмов загарбник зізнався іншому, що керівництво дозволило їм застосовувати абсолютно все, що було заборонено міжнародними конвенціями. За словами джерела, фосфорні та касетні засоби поразки є особливо небезпечним та негуманним видами озброєнь, які заборонені міжнародними конвенціями. Однак окупантами на них дали "дозвіл".