Головна Новини Суспільство Війна з Росією "РФ не збирається зупиняти війну": офіцер закликав ухилянтів не втікати від повісток
commentss НОВИНИ Всі новини

"РФ не збирається зупиняти війну": офіцер закликав ухилянтів не втікати від повісток

Майор ЗСУ переконаний, що спокійне життя в Україні може повернутись лише після перемоги

29 грудня 2023, 23:03
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав ухилянтів припинити уникати отримання повісток, позаяк Росія не планує миритись з Україною та зупиняти війну. Про це Жорін написав на своїй сторінці у Telegram, передає портал "Коментарі".

"РФ не збирається зупиняти війну": офіцер закликав ухилянтів не втікати від повісток

Ворог не збирається миритись з Україною. Фото з відкритих джерел

Майор ЗСУ вважає, що кожен громадянин України має змиритися з тим, що війна стала новою реальністю і вона триває не в окремих регіонах, а на території всієї країни.

"Військові постійно повторюють, що потрібно зібратися і готуватися. Бо наша війна — це не те, що десь далеко, десь в окремих регіонах і ненадовго. Війна — у всій країні, в кожному місті. Це наша нова реальність, з якою необхідно змиритися та перебудовувати своє життя відповідно до цих обставин", — наголосив Максим Жорін.

Майор ЗСУ наголосив, що сьогоднішня ракетна атака на Україну стала черговим підтвердженням того, що РФ не збирається миритись і розмовляти з Україною.

Офіцер зазначив, що спокійне життя може повернутись тільки після перемоги України, яка залежить від кожного українця.

"Обирайте — втікати від повісток, а потім від ракет в кожному місті. Або знищувати ворога і забезпечити мирне життя собі та своїм дітям" — резюмував Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за даними Центру спротиву, лише за минулу осінь окупанти вивезли на так зване "оздоровлення" 10 тисяч українських дітей. Повідомляється, що дітей вивозять у дитячі табори, де змушують слухати російську пропаганду, після чого нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам. За інформацією Центру спротиву, з кожного окупованого регіону загарбники, згідно з затвердженим планом, мали вивезти щонайменше 2,5 тисячі дітей. Українських дітей перевозили в жахливих умовах, а перед цим вакцинували російською неякісною вакциною від грипу, внаслідок чого понад 100 дітей потрапили у лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини