РФ боїться "ударного кулака" ЗСУ: партизани дізналися, де окупанти готуються відбивати атаку

Кількість оборонних недобудов уздовж берегової лінії в Криму зростає щодня

Партизани продовжують фіксувати постійне збільшення кількості оборонних позицій уздовж узбережжя анексованого Криму. Серед росіян ходять чутки про так званий "ударний кулак", який нібито готують ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу партизанського руху "АТЕШ".

"Поки окупаційна влада переконує населення в тому, що загрози десантної операції ЗСУ немає, кількість оборонних недоспоруджень уздовж берегової лінії зростає щодня", - кажуть у "АТЕШ".

Наприклад, за даними партизанів, в Євпаторії та Ялті окупанти залучають цивільних підрядників до обладнання вогневих, оборонних позицій, які виглядають дуже карикатурно.

"Серед військовослужбовців ЗС РФ ходять чутки про те, що Сили оборони України формують так званий "ударний кулак" для осіннього прориву у бік Криму та перерізання сухопутного коридору на Херсонському напрямку", - стверджують партизани.

Читайте також на порталі "Коментарі" - росіяни, які, незважаючи ні на що, збираються на відпочинок до анексованого Криму, мають ще раз подумати про свої дії та наміри. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону відзначив речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.

Представник ВМС порадив російським туристам, які продовжують їздити на територію тимчасово окупованого півострова на відпочинок. Дмитро Плетенчук зазначив, що така сама рада, як і тим, хто за останні десять років туди переїхав, вважаючи, що Крим – це територія Російської Федерації. Порада лише одна – залишати українську територію якнайшвидше.

"Ми попереджаємо, що в Криму багато військових об'єктів і поки вони там є – ніхто у спокої їх там не залишить. Тому робіть висновки, будь ласка, і приймайте відповідні рішення, які допоможуть зберегти життя та здоров'я", – сказав Плетенчук.