РФ активізувалася в районі Нью-Йорка: яку тактику застосовує ворог

Росіяни почали використовувати дрони з донаведенням

Російські загарбники 26 жовтня активізувалися в районі населеного пункту Нью-Йорк у Донецькій області, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

"На Торецькому напрямку, згідно з перехопленнями, росіяни використовують проти української бронетехніки FPV-дрони з донаведенням. Взагалі росіяни сьогодні з самого зранку подуріли - активізувалися в районі Нью-Йорка", - розповів офіцер ЗСУ.

Військовий з позивним "Алекс" також повідомив, що противник сьогодні знову висадив піхоту в районі Шахтарського та активно намагається взяти Богоявленку.

"Бої йдуть в одному кілометрі від Новоукраїнки. Зараз це найактивніша ділянка на напрямку", - додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Третій штурмовій бригаді назвали нікчемною та ганебною відповідь НАТО на відправку Північною Кореєю військ на війну в Україні. "Кожна заява НАТО, ООН чи інших структур наших західних партнерів виглядає все більш нікчемно та позорно. У них перед носом тоталітарні держави створили союз, обмінюються зброєю та військами, а вони збираються "розбудовувати партнерства та активізувати підтримку". Тобто нічого не збираються робити", — заявив майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для Сил оборони України суттєво погіршується ситуація на всіх ділянках фронту, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла. За її словами, ЗСУ втратили контроль над половиною території у Курській області, а також росіяни просуваються на Донеччині та Луганщині. "Селидове вже переважно завойоване росіянами. У Куп'янськ росіяни зайшли. Половину Курщини вже повернули", — розповіла вона. Вона вважає, що ЗСУ потрібно готувати кругову оборону Павлограду та Ізюму.