Резніков сподівається, що війна закінчиться у 2023 році, але є умова

Поточний рік може стати роком перемоги для України, заявив Олексій Резніков

У 2023 році Україна може перемогти російських окупантів, але для цього треба докласти багато зусиль. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на слова міністра оборони України Олексія Резнікова під час інтерв'ю для Rosemary Barton Live.

Український міністр оборони Олексій Резніков, відповідаючи на питання про те, коли війна між Україною та Росією може завершитись, заявив, що він зберігає оптимізм.

"Я сподіваюся, що цей рік стане роком перемоги", - сказав міністр оборони Резніков.

За його словами, для української перемоги необхідно багато зробити, адже українці хочуть здобути перемогу якомога швидше.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україна входить у військовий лютий. Наступного тижня ми вступаємо в лютий, який дехто називає переломним у цій війні. Чого, ймовірно, очікувати Україні в найближчому майбутньому на всіх фронтах, включаючи не лише власне військовий, а й економічний, зовнішньополітичний. Член Ради з питань свободи слова за президента Володимира Зеленського, екс-заступник міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радник міністра оборони України (2014-2015) Тетяна Попова поділилася такою думкою. За словами експерта, якщо на останньому "Рамштайні", який відбувся 20 січня, а також невдовзі після нього, йшлося про танки ("Леопарди", "Абрамси" тощо), то наступна зустріч у цьому форматі, анонсована на середину лютого, як відомо, буде присвячена, зокрема, авіаційній складовій. Відповідно, ми можемо розраховувати, що якимось чином торкнеться бойової авіації. Чи будуть це F-16 або інші літаки, поки важко сказати. Але явно йде до того, що ЗСУ отримають винищувачі, штурмовики.