Резніков показав осінній наступ ЗСУ (ВІДЕО)

В Україні показали осінню офензиву української армії у Харківській та Херсонській областях

Українські захисники продовжують свій наступ. За це час наші військові звільнили величезну кількість населених пунктів у Харківській та Херсонській областях. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку міністра оборони України Олексія Резнікова, який показав осінній наступ ЗСУ.

"Осіння офензива української армії день за днем", - написав очільник оборонного відомства.

У своєму повідомленні Олексій Резніков наголосив, що контрнаступ ЗСУ - це краща відповідь на будь-які "референдуми", "укази", "договори" і пафосні промови.

"Поки "російський парламент" п’яніє від марних спроб анексії, наші солдати продовжують рух вперед", - написав Олексій Резніков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, скільки в’язнів в Росії погодилися поїхати на війну в Україну. Росія продовжує вербувати засуджених на війну в Україну. Так, тільки зі Ставропольського краю погодилися воювати в Україні більше 650 в'язнів. У повідомленні йдеться, що у Ставропольському краю понад 650 в’язнів з виправних колоній суворого режиму, погодилися поїхати на війну в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що НАТО перехопило російські винищувачі над Польщею та Швецією. Чотири російські винищувачі перехопили у повітряному просторі Польщі, а після Швеції. Для цієї місії військово-повітряні сили Італії задіяли свої літаки-винищувачі. Варто відзначити, що це не перше порушення російської авіації. Наприкінці вересня винищувачі РФ вже перехоплювали італійські літаки. 1 серпня німецькі, угорські та італійські літаки взяли на себе патрулювання повітря над балтійським регіоном в рамках місії НАТО.